Switch2Asp
De Hosted Exchange, overal werken, uw e-mail, agenda en contacten altijd en overal bereikbaar. producten van Switch2Asp worden gemiddeld beoordeeld met een , gebaseerd op klantbeoordelingen.

Hosted Exchange, overal werken, uw e-mail, agenda en contacten altijd en overal bereikbaar.

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange.
Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. Je kunt dit eventueel delen met anderen. Al je gegevens zijn benaderbaar via Outlook of een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kun je altijd en overal over je gegevens beschikken.

“Ben je voor je werk regelmatig onderweg en heb je je agenda, e-mail en contactpersonen graag direct bij de hand?
Met Hosted Exchange kun je altijd en overal bij je gegevens.”
Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange?
Hosted Exchange biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijg je de beschikking over een ingebouwde virus-,malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschik je over mobiele toegang met je telefoon of tablet, waarmee je gemakkelijk je e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.
Altijd en overal beschikbaar
Als je beschikt over een internetverbinding dan kun je met een paar klikken bij al je gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en of via Active Sync(smartphone en tablet). Je hebt alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware en software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).
Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet
Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteunen) Hosted Exchange te gebruiken. Je kunt zelfs meerdere Email accounts koppelen aan je mobiele apparaten. Met de Outlook Web App, kun je nu ook werken op je smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere accounts tegelijkertijd te gebruiken.
Deel email, agenda's, contacten en taken
Met onze oplossing deel je eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonenen agenda's. Zo kan je front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van je collegas om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.

Beheer je nog steeds je eigen Exchange Server?

Bij Switch2sp, als belangrijkste leverancier van Europa van online diensten als Microsoft Hosted Exchange, begrijpen wij dat er vele redenen zijn waarom je kunt nadenken over te stappen naar een outsourced email oplossing, oa de implicaties van bedrijf netwerk en het proces van migratie van je bestaande systeem. Maar met 10.000+ klanten en meer als 200.000 gebruikers van de dienst hebben wij de ervaring om jouw bedrijf de voordelen van een hosted oplossing te adviseren. Wij zijn Exchange deskundigen die zeer nauw met Microsoft samenwerken in de UK en Redmond, Seattle om ervoor te zorgen dat onze oplossing een van de meest geavanceerde ter wereld is.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van cloud computing?

- flexibele pricing: je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk afneemt;
- afrekenen per gebruiker per maand;
- automatische updates: steeds werken met de laatste versie van de software of dienst;
- draagt bij aan standaardisatie van de IT-infrastructuur. - veilig online toegang tot je data - volledig gescanned op virussen en malware/spyware

Exchange Service Status Info

Current Service Status:All Services running as normal

To contact the Service Desk customers can either email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or call 0228-712 029 (NL) +31 (0)228-712 029 (International)

Dates for your diary - Upcoming Routine Maintenance

There are currently no planned outages for maintenance or upgrade on the platform at this time.


Referenties


Klanten over Switch2asp

Onderstaand volgen enkele reacties van klanten met betrekking tot de producten die zij van ons afnemen en hun ervaringen daarmee.

Referentie
Newzoo - games - market - research

Switch2asp helpt ons virtueel naar de toekomst!!!

Newzoo is een snelgroeiende internationale full service market research en consulting organisatie, welke 100% gefocust is op de gamesindustry.

Switch2asp is voor ons de partner welke dit op het technische vlak mede mogelijk maakt.
Dankzij de flexibele Hosted Exchange voor onze email, zijn wij in staat deze snelle groei, zonder ons om de technische voorzieningen te bekommeren, te realiseren.

Switch2asp kenmerkt zich door klantgerichtheid, snelle service en goede prijzen.


"Switch2asp helpt ons virtueel naar de toekomst"

 

Newzoo

Wybe Schutte
Manager New Business

Newzoo

--------------------------------------------------------------------------------

Referentie
AvantK Commerce

Een bedrijf dat zich bezighoudt met het opzetten van websites die via het internet nieuwe auto-onderdelen verkopen.

Aangezien wij een tweetal werklocaties hebben met meerdere Pc's, Laptops en Smartphones is het voor ons van cruciaal belang om op elk systeem de laatste bestellingen en vragen van klanten binnen te krijgen.

Na een uitgebreid onderzoek kwamen we bij Switch2asp uit, die ons zeer goed heeft geinformeerd en als oplossing voor ons probleem Hosted Exchange Services heeft aangeboden.

Al geruime tijd maken wij hier zeer succesvol gebruik van. Geen last van e-mails die niet verzonden kunnen worden of niet aankomen etc.

Kortom, wij zijn bezig met waar wij goed in zijn en Switch2asp doet waar zij goed in zijn.

Customer logo AvantK Commerce

Dhr. A.J. van 't Klooster
Directeur AvantK Commerce
--------------------------------------------------------------------------------

Referentie
ALL3MEDIA

Top TV Producer ALL3MEDIA has enabled its staff to acces email on location around the globe!!!

Top TV Producer ALL3MEDIA maker van Hollyoaks, Formula 1, Midsomer Murders en Fift Gear etc, heeft het voltallige personeel de beschikking gegeven over Hosted Exchange om hen wereldwijd toegang te verschaffen tot hun email.
Damien Frost (IT director of all3media) commented: As our company grows, so do the number of email accounts required and with that comes the problem of spam, Hosted Exchange service which includes MessageLabs Anti-Spam service provided us with the level of protection we wanted. In my view, email management and all that comes with it is something best outsourced and dealt with by a dedicated and experienced IT partner.

ALL3MEDIA


ALL3MEDIA

--------------------------------------------------------------------------------

Referentie
AIESEC International

Happy with the Services provided by Switch2asp!!!

AIESEC, the worlds largest student organization and present in over 800 universities is the International platform for young people to discover and develop their potential to have a positive impact on society.
Our global network of nearly 100 countries requires us to have a fast, reliable and efficient email solution to ensure regular and reliable communication via the internet.

We are happy with the services provided to us by Switch2asp, and look forward to working with them in the future.

We appreciate the support and response provided by Switch2asp for the better and efficient functioning of the services they deliver to us.

Mr. Abhishek Singh JadonAIESEC International
Information Systems Project Manager
Global Office - Rotterdam

AIESEC International

--------------------------------------------------------------------------------

Referentie
Raijmakers Administraties BV.

Een zorgeloos leven met Switch2asp!!!

Ons kantoor is als eenmanszaak gestart in 1998 met een kantoor aan huis.
Op zo’n moment is de infrastructuur binnen het bedrijf nog helemaal niet zo belangrijk. Toen we in 2002 gingen verhuizen naar een groter pand en het team werd uitgebreid met een aantal medewerkers, zijn we serieus op zoek gegaan naar een solide oplossing voor onze data security en e-mail verkeer.

We wilden er zeker van zijn dat we optimaal gebruik zouden kunnen maken van het steeds belangrijker wordende communicatiemiddel e-mail. Voor ons betekent dat dat onze medewerkers overal altijd toegang hebben tot hun e-mail maar ook dat dit veilig gebeurd, dat virussen en indringers geen kans hebben en dat we geen last zouden hebben van technische storingen waar dan ook.

Nu zijn er veel provider's en bedrijven die dit alles beloven, maar wat voor ons erg belangrijk was, naast de continuïteit, is dat wij ons zelf niet bezig zouden moeten houden met het oplossen van storingen, installatie, update's en ander onderhoud. Wij besteden onze tijd tenslotte liever aan onze eigen klanten.

Op dit moment zijn wij al ruim 13 jaar een zeer tevreden klant van Switch2asp. Zij hebben alle beloften waargemaakt en het geeft een goed gevoel dat voor alles wordt gezorgd zonder dat wij er iets aan hoeven te doen. Storingen hebben we nog nooit meegemaakt.
Inmiddels hebben we ook kennis gemaakt met de Netwerkafdeling en de websiteontwikkelaars van Switch2asp.

De mensen van Switch2asp zijn altijd bereikbaar wanneer we vragen hebben en
zorgen voor simpele maar doeltreffende oplossingen. En dan hebben we het, zo leert de ervaring ons, ook nog over een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.Hoofdkantoor Raijmad BV.

Voor ons betekent de service van Switch2asp een zorgeloos leven in de wereld van e-mail, Internet en netwerken.

Mevr.I.F.M.T. Raijmakers, bc
Directeur Raijmakers Administraties.

Raijmad BV

--------------------------------------------------------------------------------

 

Referentie
Elflow

Professionele mail zonder zorgen!!!

ELFLOW BV has been created in 1998 and has served well over 200 customers over the world in the (Petro)chemical, Oil (LNG, drilling platforms, etc.), refining and power industry.E-mail is voor ons van groot belang, niet alleen voor commerciële contacten maar ook voor de interne communicatie.
Via de interne mailinglist delen we kennis en helpen we elkaars problemen op te lossen.

Omdat we ons liever bezighouden met onze klanten in plaats van de mailserver, was het logisch de mail uit te besteden.
Switch2asp levert een prima dienst: snel, betrouwbaar en zonder administratieve rompslomp.
Vragen worden snel beantwoord, ook buiten de normale kantoortijden.

Met de webinterface kunnen we zelf nieuwe mail account's maken of aanpassen waar en wanneer het ons uitkomt.
Als er weer een nieuwe collega bijkomt, kunnen we zo binnen een paar klikken een mail account maken: een telefoontje of mailtje naar Switch2asp voor het aanmaken van de licentie en vervolgens vullen we zelf de andere gegevens in.
Onze mail server groeit zo ongemerkt mee met ons personeelsbestand.

Waar het op neerkomt is dat de slogan van Switch2asp precies doet wat het zegt. They run our software, and we run our business.

Elflow BV

Dhr. M. Ellmer
Directeur Elflow

Elflow.nl

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Referenties van klanten buiten Nederland
Onderstaand enkele referenties van klanten buiten Nederland welke we mochten verwelkomen.

--------------------------------------------------------------------------------

Compass GroupCompass Group
I have been particularly impressed with the way they have responded to our changing business needs. We were originally operating on there shared platform which provided us with a reliable email delivery service including upgrades and screening for viruses and spam. As our business grew, they placed us on a dedicated platform which gives the same robust service we enjoyed previously. However the new platform gives us the flexibility to expand to an additional 20,000 users over the next couple of years.

Gerhard Eygelaar - Global IT Manager, Compass Group EMEA

--------------------------------------------------------------------------------

BellwetherBellwether
We changed to hosted exchange because we did not have the time or resources to manage our IT requirements. Using there hosted service we can share information, calenders, contacts and email wherever we are in the world from a range of mobile devices, all without fear of spam or viruses corrupting the data. It also means we can send large, complex technical documents and diagrams, with the reassurance that they will not bounce back or be lost.

Having searched the marketplace for a solution to meet our business needs, we've found a great partner in them. Their services are a key element of our award-winning IT infrastructure. They take care of all the necessary software upgrades and security requirements so that we can get on with what we know best, providing a highly responsive service to our clients.

Graeme Lloyd-Roberts - Technical Director, Bellwether

--------------------------------------------------------------------------------

Innocent DrinksInnocent Drinks
Now that they managing our communications and messaging, we no longer have to worry about any downtime. Nor do we have to address any threats from viruses and spam as they have it all under control. This means that we can communicate efficiently with our employees, suppliers and customers. We are so pleased with this service that we plan to expand our current capacity of 75 users to 120.

Online collaboration is another business requirement which they ares helping us to address. As we expand abroad, our overseas operations departments need to share documents with the UK teams. Our plan is to implement there Hosted Windows SharePoint Services solution next year. It will enable our disparate user base to have access to real-time business information, without having to solely rely on email.

Andrea Kalavsky, Systems Magician, Innocent Drinks

--------------------------------------------------------------------------------

Red Studios Red Studios
Within the group, Red Studios is the world's leading publisher of business audio programmes - publishing CDs of the world's top business leaders and gurus so our customers can listen in their cars. Redshop.biz is an online business learning superstore. PodExec.com is the iTunes of business training.

We chose to use hosted exchange because email is our most important communication tool, reliability is important to us, and because we want to be able to run our business from anywhere in the world.

With the outlook web access and the Outlook Mobile service for PDA's this has become a reality.

We chose them because email servers are complicated things and we wanted a provider with the expertise and resources to ensure reliability. In four years we've probably only had about 4 hours of unscheduled downtime - they carefully plan any scheduled maintenance for the times when you're really not going to be wanting to use your email, like 1am on a Sunday morning! That's why we don't want to have to manage our own email servers!

We don't have to worry about upgrades, patches, hardware failures or anything else, and the monthly fee structure also enables us to have a predictable cost of ownership without any nasty surprises.

There's also the benefit of scalability. We'll be growing the business quite rapidly over the next few years, and we know that our email system can grow with us very easily - new users can be added almost instantly.

Finally, if ever you do need their tech support team to help you then they're knowledgeable, responsive and friendly.
I have already recommended them to many other people - including recommending them in my books 'Start Your Business Week by Week' and 'The Small Business Handbook' - and I don't hesitate in recommending them to you.

Steve Parks, Chief Executive of The Red Group

--------------------------------------------------------------------------------

Ice N Slice Ice n Slice
We selected the Hosted Exchange service because we had the opportunity as a start-up business to get the foundations correct at the beginning. We all now benefit from having access to email, schedules, and contacts whilst on the move and from any browser in the world.

The reason we are still with them is that in any outsourced IT scenario there is always the human element with regard to security. There 'human' security probably saved our business a year ago because they followed their procedures by the book.

Russell King, Managing Director, Ice N Slice Ltd

--------------------------------------------------------------------------------

ISO Certificeringen

ISO Certificeringen

ISO 9001 Quality Management

ISO 9001 belangrijkste voordelen

Wat betekent ISO 9001 voor u als klant?

Vanuit uw perspectief geeft het u vertrouwen dat u deel uit maakt van een organisatie die consequent aan uw behoefte voldoet en uw verwachtingen zelfs voorbij streeft.

Wat betekent ISO 9001 voor Switch2asp?

De basis van ISO 9001 is continue verbetering. Processen worden in flow diagrammen geplaatst om ervoor te zorgen dat alle leden van de afdeling waar ze werkzaam zijn op dezelfde wijze de doelstelling van de betreffende processen verwezenlijken.

Het idee achter dit proces is niet automatisme, maar er van verzekerd te zijn dat er consistentie is in het omgaan met klanten en andere afdelingen.

Switch2asp moet altijd op zoek zijn naar manieren om deze processen effectiever en efficiënter te maken. ISO 9001 is geschreven met de behoefte  naar het streven van perfectie in het achterhoofd. Dat is de reden dat continue verbetering van deze processen een eis is van deze norm - om te inspireren in vooruitgang en het nastreven van perfectie.

 


 

ISO 14001

ISO 14001 belangrijkste voordelen

Wat betekent ISO 14001 voor u als klant?

Als u net zo veel om het millieu geeft als ons, is het goed om te weten dat wij ons best doen om het afdrukken op papier tot een minimum te beperken, en altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om dit te verwezenlijken. Daarnaast helpen wij ook andere bedrijven groen te gaan en de impact op de omgeving zo laag mogelijk te houden.

U heeft gekozen voor een organisatie die hier om geeft.

Wat betekent ISO 14001 voor Switch2asp?

ISO 14001 gecertificeerd te zijn stelt ons in staat om:

  • Te voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieu-risico's.
  • Te streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties.
  • Innovatief en toekomstgericht te denken bij het benadering van klanten en toekomstige werknemers.
  • Nu en in de toekomst de milieu-risico's beter te beheren.
  • Aan te tonen dat wij geven om, onze klanten, onze medewerkers en de wereld waarin wij leven.

 


 

ISO 27001

ISO 27001 belangrijkste voordelen

Wat betekent ISO 27001 voor u als klant?

 

  • Vertrouwen in ons dat wij u gegevens veilig houden.
  • De geruststellende gedachte dat wij een disaster recovery service voor business critical services hebben.

Wat betekent ISO 27001 voor Switch2asp

De ISO 27001 norm is zeer succesvol omdat het een complete en geïntegreerde aanpak is die voorkomt dat veiligheid en kwaliteit in het geding zouden kunnen komen. Wij maken hiervoor gebruik van management systemen welke ons de processen achter onze services laten begrijpen.

Het informatie beveiliging systeem is gebaseerd op principes, te weten:

  • Vertrouwelijkheid - We blijven continue monitoren, om er voor te zorgen dat klantgegevens vertrouwelijk blijven.
  • Integriteit - Data welke bij ons is opgeslagen, is beveiligd op verschillende wijze, regelmatig worden er backups gemaakt om verlies van data tegen te gaan.
  • Beschikbaarheid – Als Hosted Service Provider is het voor ons van fundamenteel belang een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van data te garanderen.

Disclaimer

Op deze website wordt u als internetgebruiker informatie aangeboden over de bedrijfsactiviteiten en dienstverlening van Switch2asp. Op deze Switch2asp site zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden. (Zie tevens Algemene Voorwaarden.)

De gegevens op deze internetsite zijn bedoeld ter algemene informatie. Deze gegevens kunnen zonder nadere aankondiging wijzigen. Switch2asp heeft zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van de Switch2asp site en daarbij gebruik gemaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden. Switch2asp staat echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Switch2asp aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of mogelijke fouten te corrigeren. Switch2asp wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen. Switch2asp garandeert evenmin dat de Switch2asp site foutloos of ononderbroken functioneert.

Op de Switch2asp site wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie door Switch2asp niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Switch2asp wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies. Wanneer u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt doet u dat voor eigen rekening en risico. Switch2asp behoudt alle rechten met betrekking tot op de site gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo's). U verkrijgt geen enkele vorm van licentie met betrekking tot die informatie, behalve voor zover strikt nodig voor het online bekijken van de site.

In het bijzonder is het niet toegestaan om zonder nadere uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Switch2asp, de inhoud van de site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derde ter beschikking te stellen. De uitsluitingen en beperkingen van aansprakelijkheid strekken mede ten gunste van bestuurders en medewerkers van Switch2asp en haar toeleveranciers.