Wij zijn Switch2asp

EU's #1 - ISO Certified
Cloud Diensten Leverancier sinds 1999.

Met oa Hosted Exchange, Hosted Online Backup,
en alle Microsoft 365 producten voor Bedrijven etc.

Bel direct voor meer info: 0228-712 000

*scroll naar beneden voor meer*
5 * Service
* ATLIJD bereikbaar
* 10.000+ klanten
* 20+ jaar ervaring
* ISO Gecertificeerd
* Reeds sinds 1996

1 Maand Gratis Uitproberen? klik hier

Europa's Grootste Cloud Communications Provider van Hosted Exchange, Online Backup & alle Microsoft 365 Producten voor Bedrijven

Switch2asp, de eerste Cloud diensten leverancier in Nederland, is Europa's "toonaangevende provider" van flexibele Hosted IT oplossingen, welke je helpt om kosten te besparen, beter te communiceren & efficiënter (samen) laat werken. "Switch2asp - Jouw data in vertrouwde handen"

Met meer dan 20 jaar Hosting ervaring en +10.000 klanten wereldwijd is Switch2asp een ISO gecertificeerde toonaangevende & betrouwbare leverancier van Cloud diensten als Hosted Exchange Business Email, Hosted Sharepoint en Hosted Teams for Business, Microsoft 365 Apps & Hosted Desktop Etc.

Onze capaciteiten worden internationaal erkend.
* Microsoft: EMEA Hosting Partner of the Year
* ISPA Awards: Best Application Service
* Microsoft: Best Small Business Solution in Western Europe
* Microsoft Gold Certified Partner
 
Begonnen in 1996 als een Application Service Provider en early adopter van Microsoft Exchange, is Switch2asp nu een van de langst gevestigde aanbieders van cloud communicatie in de wereld. Deze lange levensduur in de markt heeft Switch2asp een onschatbare ervaring en kennis gegeven om haar klanten een gespecialiseerde dienst aan te bieden die zowel eenvoudig en veilig als betrouwbaar is.
 
Meer informatie? Bel:0228-712 000

 

Hosted Exchange

Hosted Exchange is de e-mailoplossing voor kleinere en middelgrote bedrijven waarmee ze kunnen profiteren van Exchange Server, zonder de bijbehorende kosten en onderhoudsinspanningen. Bij Hosted Exchange verzorgt Switch2asp het beheer, onderhoud, hardware, software, beveiliging en backup van de Exchange omgeving.

Lees meer

Hosted Sharepoint

De SharePoint-sites zijn plaatsen waar mensen ideeën kunnen opdoen, informatie kunnen uitwisselen, met elkaar kunnen communiceren en documenten kunnen delen. Via deze sites kunnen teams gemakkelijker deelnemen aan discussies en onderzoeken, en gezamenlijk werken aan gedeelde documenten.

Lees meer

Advanced Email Encryption

Switch2asp Advanced Email Encryption is een krachtige add-on voor uw bestaande email oplossing.

Bel voor info

Hosted Skype for Business

Skype for Business is een gehoste service waarmee u met anderen kunt communiceren via chatberichten, videogesprekken en onlinevergadering.

Lees meer

24/7 365

Support

100%

servers zijn stabiel

200.000+

klanten wereld wijd

Get in touch

Switch2asp

Praat met ons